Ingrediënten

400 g Provençaalse roerbakmix

4 el kruidenboter

4 diepvries wilde zalmfilet

 

Bereidingswijze

Neem voor ieder persoon 1 vel aluminiumfolie. Verdeel de Provençaalse roerbakgroente over het midden van de vellen folie.

 

Leg op ieder vel 1 wilde-zalmfilet en verdeel er 1 el kruidenboter over.

 

Vouw de pakketjes losjes, maar goed dicht en rooster in 12-15 min. gaar op de barbecue.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound
Cart Overview