Ingrediënten

500 g krieltjes

4 verse regenboogforellen

40 g verse platte peterselie

200 g koelverse semi-gedroogde cherry tomaatjes

400 g olijf gevuld met citroen in blik

100 g kappertjes

2 sjalot

3 tenen knoflook

40 g panko

3 el milde olijfolie

2 citroen

 

Bereidingswijze

Steek de barbecue aan. Verpak de krieltjes in een groot stuk aluminiumfolie. Leg het pakket ca. 40 min. op de barbecue. Laat ondertussen de forel op kamertemperatuur komen.

 

Houd 4 takjes peterselie (per 4 personen) apart. Snijd de rest van de peterselie, de semi-gedroogde tomaatjes, de olijven en kappertjes grof. Snipper de sjalotten, snijd de knoflook fijn en meng met de panko. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

 

Spoel de vis schoon en dep droog met keukenpapier. Vul de vis met het kruiden-pankomengsel en bestrijk de beide zijden met ⅔ van de olijfolie. Gril de vis 6-8 min. in een visklem, keer halverwege. Snijd de citroenen in parten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound
Cart Overview