Voor 4 personen

4 maïskolven

2 tl grof zeezout

5 g verse platte peterselie

75 g kaas

100 g ongezouten roomboter

½ teen knoflook

 

Steek de barbecue aan. Verwijder de bladeren en draden van de mais en kook de mais 10 min. in een ruime pan water.

 

Giet af en laat iets afkoelen. Roer ondertussen het zout, de peterselie en de helft van de kaas door de boter.

 

Pers de knoflook erboven uit en breng op smaak met (versgemalen) peper.

 

Gril de mais op de barbecue in 6 min. rondom bruin. Keer regelmatig.

 

Besmeer de maiskolven rondom met kruidenboter en bestrooi met de rest van de kaas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound
Cart Overview