Voor 4 personen

1 zoete aardappel
0.5 courgette
0.25 ananas
2 rode paprika’s
1 maiskolf
1 rode ui
2 avocado’s
1 theelepel paprikapoeder
1 theelepel cayennepeper

Steek de barbecue aan. Rijg afwisselend alle groenten op een metalen spiesen tot ze gevuld zijn.

Druk stevig op de groenten en bestrijk deze met 1 eetlepel olie.

Rooster ongeveer 20 minuten op de grill tot de groenten zacht en mooi gekleurd zijn.

Draai de kebabs regelmatig om voor een gelijkmatige bereiding. Bestrooi de spiesjes met kruiden en geniet van het gerecht!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound
Cart Overview