Voor 4 personen

4 vastkokende aardappelen
80 g ongezouten roomboter
4 sjalotten
1 tl hot currypoeder
2 el verse peterselie

Dep de aardappelen droog met keukenpapier. Wikkel elke aardappel in een stuk aluminiumfolie. Leg ze ongeveer 30 minuten in de geroosterde kolen. Draai regelmatig. Als je de kebab er makkelijk in en uit kunt halen, zijn de aardappelen gaar. Snijd de sjalotten. Smelt tegelijkertijd 1/4 van de boter in een kleine steelpan.

Laat de sjalotten ongeveer 20 minuten op laag vuur sudderen, maar worden niet bruin. Voeg op het laatste moment de kerriepoeder toe en laat afkoelen. Kruid met peper en zout. Hak de peterselie. Voeg de resterende boter en peterselie toe.

Verwijder de aluminiumfolie van de aardappelen en snijd ze in de lengte door. Voeg een beetje currypasta toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound
Cart Overview