Voor 4 personen

15 g verse munt
15 g verse koriander
15 g verse platte peterselie
2 el kappertjes
2 ansjovisfilets
5 el traditionele olijfolie
½ citroen
4 entrecotes

Steek de barbecue aan. Voor de salsa verde verwijder je de blaadjes van de munttakjes en doe je ze in de kom van een staafmixer. Hak de koriander en peterselie grof en voeg de helft van de kappertjes, ansjovis en 4/5 olijfolie toe aan de muntblaadjes. Maal tot een gladde saus en doe in een kom. Knijp de citroen erboven uit. Roer de resterende kappertjes erdoor. Kruid met peper en eventueel zout.

Bestrijk beide zijden van de entrecote met de resterende olie en bestrooi met zout en peper. Als de kolen branden, leg je de entrecote op de grill. Bak ze, afhankelijk van de dikte en gewenste rijpheid, ongeveer 5 minuten (medium). Halverwege draaien. Haal het vlees van de grill en laat het 5 minuten rusten onder het deksel van een pan of aluminiumfolie. Gebruik Salsa Verde om entrecotes te serveren.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound
Cart Overview